SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ DĚTSKÉ VÝTVARNÉ REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE

Rádi bychom Vás informovali, jak rozhodla odborná porota, ve složení Prof. ak. soch. Kurt Gebauer, MgA Marie Reslová, místostarostka města Řevnice, MgA. Kateřina Krutská, MgA. Pavel Karous a MgA. Filip Černý, která se sešla tuto sobotu 7. 4. 2018 a dlouhé hodiny se probírala krásnými obrázky

TÍMTO SRDEČNĚ ZVEME NA SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ DĚTSKÉ VÝTVARNÉ REGIONÁLNÍ SOUTĚŽE VE STŘEDU 18. 4. OD 16 HODIN V SÁLE ZÁMEČKU / ZUŠ ŘEVNICE / MNÍŠECKÁ 29 / 252 30 ŘEVNICE a otevření výstavy.

Pozvánka na výstavu a vernisáž.

Jako každý rok ani letos to porotci neměli jednoduché, sešlo se zde PŘES 300 děl ze ZŠ, MŠ, ZUŠ, kroužků a ateliérů našeho regionu.

Vystaveny budou všechny práce, když nestihnete zahájení, přijďte na výstavu. Oceněnou tvorbu naleznete v Modrém domečku Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 3, a ostatní v ZUŠ Řevnice, Mníšecká 29.

Setkání mladých výtvarníků a jejich učitelů je hlavním důvodem, proč tuto soutěž organizujeme. Potkat se, vidět jak pracují a tvoří jinde, a třeba se inspirovat. Čeká na Vás krásná výstava opravdu všech děl, která byly do soutěže přihlášeny.

S pozdravem za organizační tým Ivana Junková