A jsme v půlce!

Přátelé, kamarádi, jste fakt bezva — uplynulo čtrnáct dní a ZUŠkový projekt na HITHIT se co do vybrané částky přehoupl přes polovinu. Moc děkujeme! Notičky s Magdou sice stále nevědí, kde budou příště hrát, ale další odměny jdou na odbyt skvěle (zdá se, že naše kamarádka, která nabízí svezení na koni, bude muset pověsit svou profesi na hřebík a věnovat se pouze jezdectví…).

Abyste nestrádali, přihazujeme něco nových odměn. Potěšil nás váš zájem o fotky z galerie ZUŠky, takže rozšiřujeme nabídku, a to rovnou o luxusní cyklus fotografií adjustovaných na hliníku. Taky určitě chcete, aby vaše děti cenily na svět bělostné zuby – a proč jim nejít příkladem díky naší nabídce dentální hygieny? Pokud máte sami zuby běloskvoucí, určitě vám neuškodí trocha medu, který si sami můžete přijít stočit k našemu kamarádovi – včelaři.
A samozřejmě nezapomeňte na odměny, které jste si ještě nerozebrali. Co taková vstupenka do první řady, sladové koule nebo třeba hodina hry na housle? Mimochodem, nemusíte ty odměny samozřejmě pořizovat pro sebe. Určitě znáte někoho, kdo bude skákat do stropu radostí, až dostane k narozeninám hodinu lesního rohu, no ne?
Tak vybírejte, netrpělivě čekáme, čím vám uděláme radost!
Prosíme o sdílení

Vaše Zuška Řevnice

https://www.hithit.com/…/33…/jak-sly-deti-s-mozartem-do-lesa

jak sly deti s mozartem do lesa