Poděkování a nové odměny na HIT HIT!

Přátelé, jste prostě skvělí – děkujeme moc všem přispěvatelům, ale také samozřejmě všem, kdo odměny nabízejí, což jsou vesměs rodiče a přátelé školy, kteří umějí něco vyrobit nebo zprostředkovat nějakou službu a ještě navíc jsou ochotni nezištně se o svou dovednost podělit. Veliké díky vám všem!

Po týdnu na Hithitu jsme se dostali na třetinu požadované částky, máme obrovskou radost, že nám to takhle jde od ruky, na druhou stranu ale nemíníme usnout na vavřínech! Takže jsme pro vás připravili další várku odměn – a obnovili jsme ty odměny, které už jste si rozebrali.
Můžete se tedy opět projet na koni a dopřát si hodinku houslí pod vedením Barbory Kolářové – to jsou ceny, které už jste si rozebrali.
Dále jsme pro vás rozšířili nabídku výuky hry na hudební nástroje v rámci ZUŠ o lesní roh.A nabízíme novinku – třičtvrtěhodinový soukromý koncert Magdy Routové, jen pro vás. Určitě se v dohledné době chystáte něco oslavit, tak to zkuste stylově, Magda je vážně bezva!Takže neváhejte, vybírejte – a pokud vás náhodou nic nezaujalo, nezoufejte, koncem týdne nabídku zase určitě rozšíříme.
Ještě jednou díky všem!
Vaše Zuška

https://www.hithit.com/cs/project/3397/jak-sly-deti-s-mozartem-do-lesa