Rezervační systém pro talentové zkoušky hudební obor 2019/2020

Důvodem pro zavedení rezervačního systému je podstatné zkrácení vaší čekací doby u talentových zkoušek. Škola upřednostňuje rezervaci v systému.

Na vlastní talentovou zkoušku se dostaví dítě v doprovodu zákonného zástupce – ten před konáním zkoušky vyplní krátký dotazníček, který odevzdá při zkoušce a bude mu přiděleno registrační číslo.

Co se u talentové zkoušky posuzuje?    

  • Základní intonační dovednosti a smysl pro rytmus – uchazeč si připraví a zazpívá libovolnou lidovou píseň, říkadla, zopakuje tón podle sluchu, zopakuje vytleskaný rytmus. Zkouška trvá okolo 5-10 minut.

Máte zájem o hru na klavír?

  • V případě, že se chce žák hlásit na obor klavír a nemáte ho doma, vyberte jiný nástroj. Elektrické klávesy klavír nenahradí, výuka i hra na klávesy probíhá jiným způsobem.

Jak na rezervaci?   

  •  Pro rezervaci vyplňte do volné kolonky jméno dítěte, do stejné kolonky za něj preferovaný nástroj a případně svůj mail (po odeslání rezervace nejsou údaje viditelné).
  • Zapisujte jedno dítě pouze jednou, nebudete tak zbytečně blokovat termíny pro další uchazeče!!!
  • Před odesláním rezervace si pečlivě poznamenejte zvolený čas, systém nezasílá potvrzení!
  • v případě změny nás kontaktujte. Pokud již není žádný volný termín (do každého termínu lze zapsat nanejvýš pět uchazečů), dostavte se v čase uvedeném pro zkoušky bez rezervace.

 

Řevnice, 21. 5. / REZERVACE TERMÍNU PRO KLAVÍR, KYTARA A ZOBCOVÁ FLÉTNA -  přihlašování ukončeno/všechny termíny jsou naplněné – v případě zájmu se dostavte v čase bez rezervace 16,30-18,30

Řevnice, 22. 5./ REZERVACE TERMÍNU PRO BICÍ, KLARINET, HOBOJ,HOUSLE, ZPĚV, PŘÍČNOU FLÉTNU, SAXOFON, KONTRABAS, VIOLONCELLO, VIOLU, TRUBKU A FAGOT  

Mníšek 20.5. / REZERVACE TERMÍNU PRO HOUSLE, KYTARA, SÓLOVÝ ZPĚV, POPOVÝ A JAZZOVÝ ZPĚV – přihlašování ukončeno – v případě zájmu se dostavte v čase bez rezervace 16-18

 Mníšek 21.5./ REZERVACE TERMÍNU PRO  KLAVÍR, KLARINET, LESNÍ ROH, POPOVÝ A JAZZOVÝ KLAVÍR, ZOBCOVÁ FLÉTNA - přihlašování ukončeno – v případě zájmu se dostavte v čase bez rezervace 16-18