ZUŠ Řevnice chystá velký koncert! Můžete nás podpořit na HIT HIT!

Milí přátelé,

ZUŠ Řevnice se účastní letošního projektu ZUŠ Open, podporovaného nám všem milou paní Magdalenou Koženou.
V rámci projektu bychom rádi 30. května tohoto roku od 18:00 uspořádali v Lesním divadle v Řevnicích koncert, na němž se představí mladí, ba i nejmladší žáci naší školy ve společnosti komorního orchestru Camerata Bohemica.
Cílem je zejména umožnit dětem, aby si zahrály s renomovanými hudebníky, a samozřejmě také přivést vážnou hudbu do neotřele krásného prostoru Lesního divadla.

Protože takový orchestr něco stojí, rozhodli jsme se spustit na stránkách Hithit.cz projekt, který nám pomůže akci financovat. Asi víte, jak to funguje, ale pro jistotu: výměnou za váš případný příspěvek na Hithitu nabízíme všemožné odměny, zpravidla spojené s aktivitami ZUŠ Řevnice, ale možná budete překvapeni naším záběrem. Takže úplně na začátek bychom vás chtěli poprosit, abyste se na stránky www.hithit.cz mrkli, náš projekt je v současnosti na titulní stránce jako horká novinka; kdybyste tápali, najdete ho tady: https://www.hithit.com/cs/project/3397/jak-sly-deti-s-mozartem-do-lesa.

Na Hithitu najdete další podrobnosti o koncertu, ale také třeba video, z něhož je patrné, jak šikovné žáky řevnická ZUŠka má.

Nejjednodušší formou podpory je nákup vstupenky na koncert. Má to několik výhod — jednak vám příspěvek neutrhne kapsu, jednak, pokud se to povede, budou děti hrát před plným hledištěm, což je určitě lepší než koncert pro dřevěné lavice zející prázdnotou. Mimochodem, sedadla v Lesním divadle nejsou číslovaná – to kdyby vás chtělo přijít víc a váhali jste, jak to zařídit. Nebráníme se ale ani hodnotnějším příspěvkům, samozřejmě – ty odměny za to určitě stojí!

Prostě nakupujte, vybírejte, my budeme nabídku průběžně aktualizovat a o všem vás informovat.

Mějte se krásně a díky za váš čas!

Vaše ZUŠka